Най-сексапилната кметица Таня Иванова залюби мотоциклетиста Асен Лилов. Любовната история между

...
Най-сексапилната кметица Таня Иванова залюби мотоциклетиста Асен Лилов. Любовната история между
Коментари Харесай

Палава Кметица Заби Състезател

Най-сексапилната кметица Таня Иванова залюби мотоциклетиста Асен Лилов. Любовната история сред спряганата за най-еротична управница на софийското село Владая и състезателя стартира през лятото на 2017 година и по всичко проличава, че двамата не престават да са окрилени от сантиментални страсти.

Само преди година обществените мрежи избухнаха с провокативни фотоси, показващи младата кметица, отдала се на купони и занимания. Вместо неодобрение управницата бе избрана за най-сексапилния кмет в България и стана идеал за хиляди представители на мощния пол. Мокрите сънища на десетки мъже ще останат сухи, откакто хубавицата се обвърза с националния играч Лилов. Двамата не стопират да демонстрират любовта си, като за коледните празници водачът я изненадва с огромен плюшен мечок, а месеци по-рано съумява да завладее сърцето й, като й изпраща ежедневно букети с цветя.

Лилов съумява да възпламени и неподозирана пристрастеност у другояче праволинейната Иванова – рисково каране на мотор. Състезателят качва обичаната си на бегачка още по време на първите си срещи. Оттогава Таня употребява всяка опция да покара свръхбързите мотори. Тя даже съпровожда Лилов на европейския шампионат по мотоциклетизъм в Серес (Гърция), с цел да наблюдава присъединяване му на пистата. Иванова не пропуща да се щракне, яхнала мотор, като мъчно може да се разпознае, нахлупила защитна каска на главата.

Двамата все по-често показват мощната си връзка, като даже си направиха фотосесия измежду природата. На фотоса двамата наподобяват повече от запленени един от различен, а видно хубавицата е намерила същинската обич в лицето на водача.

Въпреки трудоемката си работа като началник на община Владая мъчно някой може да спре Таня от купоните. Кметицата е постоянен клиент на нощните заведения и нощни заведения, а точно любовта към чалга ритмите я среща с фолкпевицата Преслава, с която и до през днешния ден поддържат същинско другарство. След като уреди проблемите на софийското село, Иванова не пропуща да разбере в кое нощно заведение певицата има присъединяване, с цел да се впусне в бурни купони с гласовитата си приятелка. Компания в нощните заведения й прави и новият й любим Лилов, като двамата не пропущат да запаметят моментите на пристрастеност между тях.

Досега хубавицата в никакъв случай не е демонстрирала обществено мъжа до себе си. След обществения скандал с разкрепостените фотоси хубавицата реши да се покрие и да не демонстрира доста от персоналния си живот, пише „България Днес“.

„Аз съм младеж, не съм фамилна и е обикновено да се развличам и да навестявам клубове“, разяснява преди време Иванова във връзка шокиращите фотоси, оповестени в обществените мрежи.

„Музикалните ми желания и това, че обичам да се развличам, не дефинират работата ми като кмет“, отсече знойната хубавица и с това завърши тематиката.

,През последните няколко месеца тя реши да наруши мълчанието и не стопира да разгласява фотоси на огромни букети с цветя, което накара почитателите й да се запитат има ли човек до нея. Снимките й яхнала мотор също набъбнаха прогресивно след началото на любовната връзка с водача.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР